Trodde ni verkligen?

Trodde ni verkligen att vi jobbade när vi satt här? Knappast, kalendern skrek halvdag så gjorde även COD 4. Väldigt roligt tillsammans med arbetskamraterna!


Happy Socks!

En sån här vägg skulle man ha hemma! Vilken lyx!


Tillbaka till Civilisationen!

Nu är jag tillbaka, efter en fartfylld vecka i Hemavan! Druckit lite, åkt mycket skidor och ätit väldigt mycket mat. Har inte hunnit/orkat fota så mycket, lite halvkasst väder och en väldig olust att släpa runt på en stor kamera, lite blev det iaf, bland annat från korvfest @ Lövångern.


Finaste lägenheten på länge!

Idag fotade jag en riktigt cool lägenhet, den här skulle jag verkligen vilja fota igen, gärna mer som inredningsbilder. Det här var sista lägenheten innan min lilla minisemester uppe i Hemavan! Ska bli grymt skönt!


Nya utsikten!

Den är avsevärt mycket bättre än tidigare, en vit betongvägg.


Dagsljus på Åsögatan!

Nu sitter vi här, datorerna är uppställda, möblerna är ihopsatta och första lunchen är intagen! Så oerhört skönt att sitta här, dagsljus, stor lokal och grymt skönt folk! Här kommer det inte vara några problem att sitta och jobba övertid.


Nu byter vi Kungsholmen mot Söder.

Äntligen blev vi av med vår gamla kontorslokal/studio! Kommer nog sakna den lite, har hänt mycket roligt där de 5-6 månaderna vi suttit där. Många trevliga after works och efterfester, tvekar dock inte en sekund på att de nya stället kommer erbjuda liknande event. Stort tack till Christoffer Rydberg som fixat och trixat en massa och gjort detta möjligt!

Bilder på schabraket kommer imorgon, förhoppningsvis är det mesta klart då! Under tiden kan ni få en liten sneak peak på hur det såg ut för 1 månad sen.
Utecompagniet under uppbyggnad.

Svängde förbi Stureplan idag och märkte att de hade börjat bygga lite smått på Utecompagniet, skönaste barhänget helt klart, dock helt värdelöst att fotografera iom alla värmelampor.


ÄNTLIGEN!

Är alla jobb för denna helg klara! Le Bon Palais i fredags och Laroy/Hell´s inatt. Tokmycket folk på Laroy, tror nog aldrig att ja sett så mycket faktiskt. Bästa från lördagen ser ni nedan!Dagens strumpa.

Titta vad roligt, ett par, två strumpor,  två färger. Ibland får man verkligen till det.


Lördag 04.15

Vi befinner oss på White Room, sista stället man är på innan man beger sig hemmåt. Klockan är runt 04.15 och folk dansar som aldrig förr. Men inte Sophie, hon sitter lugnt och stilla på en pall och leker med ljuset som står på bordet framför henne, precis som man gjorde när man var liten. Undra om hon kissade på sig igår?


Såhär kul kan man ha på White Room.

Uggan på White. from Jesper Florbrant on Vimeo.


Le Bon Palais.

Det är lite som en Viking Linekryssning fast på land.
Jag och Tim körde halvdag idag.

Skönt med en dag utan lägenheter, så därför bestämde sig Tim och jag för att köra halvdag, vi hade nämligen endel saker att fixa. Bland annat skulle Tim köpa nya solbrillor, han hittade ett par jättefina som han dock inte betalade, typiskt honom att göra så.

Mr Cool.

Dagens skjortstrumpa.

Lite som drkshdw fast tvärtom, kläderna blir roligare så, färgade alltså.


40-årsjubileum!

Inte riktigt, men idag fotade jag min 40e lägenhet! När jag nått 100 lovar jag en brakfest utan dess like! Detta tycker jag vi firar med lite schysta bilder! Tyvärr bara i väldigt låg upplösning.Dagens strumpa.

Tror jag börjar med liggande bilder, mycket skönare faktiskt! Jag härmar med andra ord Sara lite. Tycker dock att jag har en lite mer avslappnad pose.


Dagens strumpa.

Ni tror väl inte att jag hade glömt bort den? Det skulle jag aldrig göra, har tvättat alla strumpor och byggt upp ett litet lager så nu har jag ca 20 strumpor i olika färger. Det är inte bara strumphögen som växer utan även min fan club. Senast idag kom det ett MMS med följande meddelande "Fråga Jesper om jag får vara med på dagens strumpa", i MMSet hade personen även bifogat denna bild, självklart Sara får du vara med!Titta vad jag fick.

Och från vem! Häftigt va?


Tillbaka från ett soligt Öland!

Jag är tillbaka, som ni har längtat!


Nu tar jag ett litet påsklov!

Jag sticker ner till Öland nu över påskhelgen, spela golf och brumma runt i våra nya golfbilar. Jag ska inte gå ner i vikt till  sommaren, det har jag bestämt. Kommer tillbaka på tisdag, då med massor av bilder! So long suckers.


Den här har våran AD Tim Holmberg gjort, tror det är ett självporträtt.

Man vill nästan bara äta upp den.

Den som hittar en skjorta med fler färger får en läsk, lite stor men det är bara skönt, för idag åt jag hamburgare till både lunch och middag, 4 st blev det till slut. Jag kommer nog växa i den till sommaren.
The black box.

Äntligen kom dom! Mina efterlängade solisar! Sånt här har ni inte hemma i stugorna. Men vad ska jag egentligen ha dom till när vädret är skit? :(


En liten after work.

Jag och Christoffer smet ifrån jobbet 1 timme tidigare idag, jag tycket att vi förtjänade de. Vi hade nämligen planerat en liten after work på någon trevlig uteservering, vi satte oss på Ett litet hak. Det var ett klokt beslut, titta så nöjd han blev. Efter det stötte jag ihop med Cilla och min kompanjon Maximilian som lånade kameran och rockade loss lite på Grev Turegatan.Dagens strumpor.

Idag gästspelar vår AD Tim här på bloggen, det är han ni ser bakom mina strumpor. En liten härmapa är vad han är.


Vad var det jag sa?

...skulle man kanske kunna säga, dagens sockfit sprider sig som en löpeld genom Sverige, förutom då till KING´s redaktion där man tydligen tycker att färgade strumpor är såå 2008. Fick en kommentar för mitt senaste inlägg av en tjej som heter Cecilia, och av en ren slump gick jag in på hennes blogg och mötes då av detta inlägg! Kanonkul!


Dagens strumpa.

Lite randigt idag då, matchar skjortan. Rosa och beige. Sen var det nått styre som påstod att färgade strumpor var "såå 2008" och världens modemiss till våren. Själv kan han inte ens länka rätt. *Pfff*


Gult till påsk!

Snart är det påsk och då ska allt vara gult, så även mina strumpor!


Åh, så roligt!

Jag råkade missa dagens strumpa igår, hade inte tid att fotografera mina fötter, istället blev det 6 lägenheter som idag ska redigeras, kul. Min bakgrund på datorn passar in ganska bra. Fint väder är det också!


RSS 2.0