Sen på kvällen skulle jag jobba IGEN!

Magenta/White Room en lönehelg, helt okej med folk. Bästa från igår ser ni här nere!


Det virtuella kontoret.

Vi orkade inte sitta kvar på kontoret igår så vi bestämde oss för att sätta oss på närmaste café, skönt med lite miljöombyte ibland, det behövs! Fast innan vi gjorde det bestämde vi oss för att busa lite med våran AD Tim Holmberg som hade bestämt sig för att ta ledigt den dagen, vi byggde ett rymdskepp utav hans datorskärm.


3e lägenheten

Igår var det dags för den 3e lägenheten, en liten fräsch etta på Birkagatan! Börjar få lite ordning på komposition och färger nu känner jag! :)Idag är det fredag.

I sedevanlig ordning arrangeras en liten After work här på kontoret varje fredag, inget undantag idag. Snuskylen har idag blivit en ölkyl fylld av Corse Light.


Lägenhetsfotografering

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har inte haft något material att lägga upp! Förra veckan fotade jag ytterligare en lägenhet och nu på torsdag är det dags igen! Här får ni en bild från köket. (Ska försöka lägga in andra bilder än köket frammöver!)
Erik Olsson hörde aldrig av sig...

...så jag ansökte hos lite andra fastighetsbyråer och samma dag hörde Swedbank av sig om ett möte. Detta var förra veckan och idag fotade jag den första lägenheten, en 2a på Karlbergsgatan. Gick över förväntan faktiskt! En liten sneak peak kan ni se nedan.
Wie!

Här är hon! :)

En liten plåtning med Sara Åkersén.

Förra veckan levererade vi lite bilder till möbeldesignern Sara Åkersén, bilder som skulle användas i hennes monter på möbelmässan som drar igång nu på torsdag.
RSS 2.0