Blackberry Bold

Tröttnade på min iPhone efter ungefär 1 års användande och hade fått span på Blackberry Bold 9000. Så idag var jag inne på Telenor och köpte en!Mingel på Synsam

I torsdags var jag på en liten tillställning hos Synsam på Lidingö. Nya glasögonkollektioner från Karl Lagerfeldt och Dsquared visades och jag passade på att ta lite bilder.

Drip Grand Prix

Drips årliga Grand Prix gick av stapeln i söndags. 8 deltagare, 16 race och 1 vinnare. En stenhård kamp där Erik Samuelsson till slut tog hem titeln som årets förare, på en andra plats kom våran AD Tim Holmberg, second place is the first looser som vi brukar säga.
Inget mer Stureplan.se

Nu har jag, efter ungefär ett års arbetande för stureplan.se bestämt mig för att gå vidare i min "fotokarriär" och därmed sluta fotografera nattklubbar/event och istället börja med lägenhetsfotograferingar. Tiden på Stureplan.se har varit oerhört roligt och lärorik och jag skulle framförallt vilja tacka Mathias Nordgren som dels fixade jobbet åt mig men även har varit med och hjälpt mig väldigt mycket.

Minnena är många men en natt  som jag verkligen kommer ihåg var nere i Båstad. Jag har för mig att det var en fredag och vi hade precis blivit klara med bilderna samt skickat in sista båstadutgåvan av  "Stureplan Express", klockan var väl runt 04.30 och solen hade börjat gå upp. Då av någon anledning hamnade vi ute på en parkbänk mitt emot vårat hus tillsammans med ett par öl och en bag-in-boxrosé. Där hade vi den grymmaste efterfesten tillsammans med en taxicyklist och en dragspelsmusikant som lirade precis de låtar vi önskade. Ett ganska surrealistiskt ögonblick, ena dagen står man på Pepe´s Bodega och bevakar Prins Carl Philip och andra dagen står man på en parkbänk och lyssnar på dragspel med en fesljummen Mariestad i handen.

Hur som helst, det var helt underbart!


Efterfest på parkbänk i Båstad.Gott nytt år!

Ber om ursäkt för inaktiviteten, men det beror på att jag befinner mig i Åre och pumpar park. Kommer bilder från vistelsen i helgen.


RSS 2.0