Verkstaden här hemma!

Lite bilder från min verkstad här hemma, this is where the magic happens som man brukar säga på tv. På bild syns en liten macbook 13", en lite större iMac 24" samt en iPhone. Det tog inte lång tid innan man blev helt frälst av Apple´s underbara  produkter.  Senaste tillskottet till familjen var den lilla macbooken som jag köpte till mig själv i julklapp. Den står väldigt bra där på sin elevator.


Bländare 1.4 med fullformatare, vi hörs!
Granklänning, Grankläning, Grannklänning.

Här står jag och klär granen i kalsonger, inga konstigheter. En gigantisk gran, nästan 4 meter hög!


Glada besked!

I mitten av januari ska jag börja fota för fastighetsbyrån Erik Olsson! Mer om det senare! Nu ska jag klä granen.


Äntligen Söndag!

Ganska dött igår på White Room fram tills klockan 03.15-03.30, då strömmade det in folk, helt sjukt mycket också! Stället blev proppfullt på bara några minuter, och där stod jag mitt i alltihop. Sen var jag ju på Magenta också, alltid lika roligt. Fullt med folk och värmen uppnådde bastutemperatur.Håkan "Inga konstigheter" "raklödder" "sodavatten och färskt frukt" Hallin.


White Room
Äntligen är den bokad!

Kunde inte hålla mig längre, idag var jag nere på Scandinavianphoto och kände på Canons nya 5D mark II. En helt fantastisk kamera med tyvärr väldigt lång väntetid. Men jag förhandsbeställde iaf en och hoppas på att den kommer i början av mars.
Fotografering hos Skysparc.

I Söndags var det återigen dags för en kontorsplåtning, denna gång åt företaget Skysparc. Ett riktigt schyst kontor på Tegnergatan.
Foto: Jesper Florbrant & 2008Fotografering på lunchrestaurangen FOOD

Igår var jag och praktikant David på restaurangen FOOD i Stockholm och plåtade lite för deras kommande hemsida. Ett riktigt coolt litet ställe på Runebergsgatan 1. Absolut värt ett besök!
Foto: Jesper Florbrant & 2008

RSS 2.0