Galen kväll på Ambassadeur!

Igår var det den absolut grymmaste kvällen på Ambassadeur på väldigt länge! Helt sjukt mycket folk och alla röjde lika hårt. Patrick Saxe och David Pirzadeh stod bakom spelarna uppe på den stora scenen. Mycket möjligt att det var en av anledningarna till kaoset!


Lite fler bilder!Foto: Jesper Florbrant & 2008

Sneak peak på dagens fotografering

Det blir aldrig som man tänkt sig, tanken var att vi skulle fotografera någonstans i Värtahamnen bland alla industrilokaler och gamla tegelhus. Men planerna fick ändras ganska snabbt då natten bjöd på 2 dm snö. Så därför körde vi plåtningen inne i studion istället och det gick grymt! Vi fick precis till den känslan som vi sökte.


Foto: Jesper Florbrant & 2008

Andra Fotograferingen med Emma Elwin!

Då var det dags igen, imorgon är det planerat att jag och Emma ska ut och fota igen, senaste sessionen var riktigt lyckad och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Denna gång är det tänkt att bilderna ska bli lite hårdare, mycket svart/vitt och väldigt kontraststarka bilder, ska bli oerhört kul! Tyvärr verkar vädret inte helt med oss, det ska tydligen bli snöblandat regn så vi får se vart vi plåtar någonstans.

Favoriten från förra sessionen:


Planerat resultat:

Bilder av Hedi Slimane.

Lägenhetsfotografering på Måndag & Tisdag!

Nästa vecka är det dags för mina första lägenhetsfotograferingar. Ett objekt ute i Huddinge samt en lägenhet inne på söder. Ska bli grymt kul att testa det och förhoppningsvis komma in i lägenhetssvängen!


Foto: www.residence.se

Lite julfotografering åt Edison.

går var jag och plåtade lite skyltfönster och "ljusbilder" åt tidningen "En annan del av ön" som ges ut av reklambyrån Edison.

Foto: Jesper Florbrant & 2008

Nya sidan ligger uppe!

ÄNTLIGEN! Efter många dagar, veckor och månader har vi till slut fått upp företagets sida! Lite pill kvar och lite saker som ska läggas till men den är i stort sett klar!


http://www.drip.se

Tunisien imorgon!

Ni slipper mig en vecka framöver nu, åker nämligen till Tunisien imorgon och kommer säkert ha det helt underbart!

All inclusivehotell med 4 restauranger is the shit.

Kontorsfotografering @ Service Response

I onsdags spenderade jag och min käre kollega Tim en hel dag på Service Response kontor på Sveavägen för att göra en ganska omfattande plåtning för deras nya hemsida, porträttbilder och miljöbilder skulle tas! Fräscht kontor men sjukt jobbigt ljus att fota i, hatar när det händer...


Foto: Jesper Florbrant & 2008RSS 2.0