Vilken dag!

Har tillbringat hela förmiddagen på Sturebadet tillsammans med Cilla! Fått behandlingar, käkat lunch och haft det grymt bra! Nu väntar grillfest och sen utgång!


I´m gonna bust a cap!

Det här kommer  bli hur grymt som helst! Alltid varit lite av en dröm att få skjuta med riktiga vapen och nu ska jag få göra det! Tack mina vänner för den grymma presenten!


Midsommar

Tack ALLA för en fantastisk midsommarafton!
En heldag på F12!

Idag har jag och Tim plåtat de sista grejerna till produktkatalogen. Tim dokumenterade fotograferingen och här har ni lite bilder!

FOTOGRAF: Tim Holmberg

48 flaskor på 2 dagar.

Äntligen har jag fotat klart alla flaskor till produktkatalogen! Nu väntar bara ett par dagar retuschering, flaskor kan vara ganska jävliga ibland med tanke på alla reflektioner.


PLAZA

Äntligen kom första numret av den alltid lika snygga tidningen Plaza Magazine! Ett plus också att det är en bra tidning!


MMA Superior Challenge

I lördags var jag som sagt på MMA i fryshuset, ett riktigt grymt event, dock hade jag som vanligt problem med presspass och kunde inte komma så nära som jag ville, fick nöja mig med att stå ett par meter bort och fota när de gick in istället.


Inget slår lite ledighet en måndag.

Hade inga lägenheter idag och inget annat planerat, så jag tog lite ledigt och åkte ut med båt till Saltsjöbaden och åt lunch, låg och solade och hade det toppen, lite bättre än att sitta instängd på ett varmt kontor.


RSS 2.0