Dagens strumpa.

Idag matchar jag strumporna med mattan här på kontoret.


Min nya stureplanskamera

Jag har tröttnat på digitalt, speciellt när jag är ute och fotar nattklubb, därför kommer jag att börja fota med den här gamla kameran från ZEISS som jag fick av mormor idag.


Dagens strumpa.

Ni trodde väl inte att jag hade glömt bort dagen strumpa. Dom här hade jag på mig igår också när jag var ute och slirade på stan. Riktigt snabba faktiskt.


Dagens strumpa.

Blått är flott och nu ska jag in till stan. HEJ!

Idag är jag turkos.Dagens strumpa.

Strålande väder, fredag och ett par helt nya strumpor! Fortfarande kvar på gårdagens rosa tema men går sakta men säkert över till det turkosa.

Idag är jag rosa/turkos.

Dagens strumpa.

Dagens outfit känns aningen 2007 och därmed ganska uttjatat. Därför tänkte jag att jag skulle starta en ny trend, dagens sockfit. Och för att folk inte ska dö av tristess kommer det bara bjudas på färgglada strumpor 7 dagar i veckan.

Idag är jag rosa.

Bara färgglada strumpor!

Det är de enda jag använder på fötterna, förutom skor då. Här ser ni senaste inköpet!


Drip is moving on!

Nej vi har inte gått i konkurs och nej vi ska inte lägga ner! Tvärtom, nya hemliga saker pågång! Mer om det när allt är klart. Någon som är sugen på en schyst lokal på Kungsholmen?


Dålig uppdatering

Jag ber om ursäkt för den väldigt dåliga uppdateringen av bloggen, har varken haft material att posta eller tid att lägga upp något! Lägenhetsfotograferingen har kommit igång igen vilket är superkul, kommer att fota minst 7 lägenheter denna vecka. Plus att jag nu börjat jobba mer för stureplan.se igen! :) Magenta/White Room på fredag!
Emma Elwin igen!

Två nya bilder på Emma Elwin! :)
Fotografering

Har dessvärre inte hunnit redigera fler bilder, här kommer iaf en bild från plåtningen av Emma Elwin! :)Tack Emma Elwin!

Det här var ju lite kul, fick en smärre chock när jag gick in på bloggtoppen och kollade dagens besöksantal! Över 430 unika tack vare Emma Elwin! :D


Lidingö Centrums modebilaga.

Har precis kommit hem från en liten butiksfotografering i Lidingö Centrum för deras kommande modebilaga.
Breakfast at Tiffany´s

Lite testbilder med kameran då, som jag har lovat!


Premiär!

Igår var det premiär för nya kameran ute i nattklubbssvängen och den gjorde mig inte besviken! ISO-tal uppemot 4000 bland annat. Stod även på V***** en liten stund och fotograferade!
Full fart i studion!

Idag är det full fart i studion med 2 plåtningar, en nu på morgonen tillsammans med rapparen Mgprime och en till efter lunch med Emma Elwin! I helgen ska jag fota lägenheter igen och nästa vecka är det dags för fotografering av Lidingö Centrums vårmodebilaga!  Full fart med andra ord!

Canoneosfemdemarktvå

Vi hörs.
Nytt besöksrekord!

Oj idag har det hänt grejer, inte i vardagslivet utan här på bloggen! VI HAR SLAGIT REKORD I ANTAL BESÖKARE! Hela 78 unika besökare och klockan har inte ens slagit midnatt! Grattis grattis!Jag har nått som inte du har, imorgon iaf.

Någon ringde precis och sa att jag hade något att hämta någonstans imorgon. Spännande va? Mer om det imorgon, men innan dess får ni en liten ledtråd om vad det är för något.


RSS 2.0