Begränsad upplaga 2008 @ NK

Jag var där, fäschioneliten var där, ALLA var där! Jag pratar givetvis om NK´s "limited edition" serie som släpps varje år, Kändistätt så det small om det!


Style by Mats Mats var där! :D Superfashion!
Foto: Jesper Florbrant © 2008

Drinkar i nya studion

Då var det återigen dags för lite drinkar, denna gång har jag fotat i den riktiga studion med ordentligt ljus, därav det bättre resultatet.


Foto: Jesper Florbrant & Tim Holmberg © 2008
http://studio.drip.se


Högupplösta bilder på Weimaranen från igår.

Bjuder på några högupplösta bilder från plåtningen igår på hunden. Ni får jättegärna använda dem för privat bruk dock inte i kommersiellt syfte utan att kontakta mig.

http://jesper.drip.se/milton1.jpg
http://jesper.drip.se/milton2.jpg
http://jesper.drip.se/milton3.jpg
http://jesper.drip.se/milton5.jpg

En Weimaran i studion

Gustav kom förbi för att snacka lite jobb och med sig hade han sin hund Milton, en Weimaran. Passade på att fotografera honom inne i studion och det blev grymt bra, en riktig fotoqenique!

Foto: Jesper Florbrant © 2008

Utecompagniet & Sturecompagniet

Då var man färdig med det sista arkivet för helgen, känns riktigt bra och äntligen ska man få sova ut! Igår natt blev det Ute -och Sturecompagniet och precis som i fredags hade jag 5Dn och mitt fasta 35mm.
Foto: Jesper Florbrant © 2008

Utecompagniet & Sturecompagniet!

Riktigt roligt att fota igår natt, men inte för att det var roligt så utan för att jag hade fått låna ett nytt kamerahus. Igår körde jag 5D och mitt 35mm f/1.4L, ni fotonördar förstår alltså att skärpedjupet blev underbart...hehe.

Foto: Jesper Florbrant © 2008

Caféefterfesten på Sturecompagniet

Nu är jag trött, har varit vaken ungefär ett dygn nu och kommer inte kunna gå lägga mig igen på ett tag. Ska nämligen upp tidigt och plåta 3 tjejer som har någon teaterföreställning tillsammans, ingen idé att gå och lägga sig med andra ord. Igår natt var det jobb på schemat, den inofficiella efterfesten för Cafés modepris vilket kombinerades med en middag på Sturecompagniet som förövrigt var proppfull.Foto: Jesper Florbrant © 2008

Senaste inköp: iMac 24"

Jag sa ju det...Foto: Johan Dahlqvist @ Stureplan.se

Swedish house mafia @ F12hours!

Kommer nog bli sommarens absolut grymmaste event, bara vädret håller i sig. SHM lirar på F12 i hela 12 timmar och har man sett trion tidigare vet man att det kommer bli succé!


Laroy, Sturecompagniet & Hell´s Kitchen

Blev ett långt pass för mig idag, han med att fota hela 3 nattklubbar och som tur va fanns det Red Bull att dricka, annars hade det nog aldrig gått. Sjukt trött efter jobb i torsdags, jobb och utgång i fredags samt jobb inatt. Nedan kan ni se lite av det bästa från Lördagen!
Foto: Jesper Florbrant © 2008

Grolsch Block Party @ Brunogallerian
Foto: Jesper Florbrant © 2008

"


Foto: Jesper Florbrant © 2008

Veckan på landet.
Foto: Jesper Florbrant © 2008

RSS 2.0