Kräfttajm

Har faktiskt aldrig kokat kräftor tidigare, det fick jag uppleva idag, roligt. Dom kom i en pappkartong, ska ätas på lördag då det vankas kräftskiva!

Hej vi är bruna!Jag vet att jag har varit dålig.

Folk börjar ju tom klaga på att jag är så dålig på att uppdatera, beror kanske på att jag inte orkar släpa med mig storkameran hela tiden. Man kanske skulle införskaffa sig något mindre, tips någon?


02.45


Aldrig har jag sett så mycket folk så tidigt på White, det berodde väl säkert på den här mannen, Ali Payami.


Stureplan - Sturecompagniet - Torsdagsmiddag.

Det var nog minst ett halvår sen jag jobbade en torsdag på Sturecompagniet, vad nu det har med saken att göra, här kommer lite bilder iaf.


Nu ska jag börja rita.

Nej det ska jag inte alls, för det kan jag inte. Men sånt här behövs när man tuschar bilder, för det gör och ska jag göra ett tag framöver. Införskaffades idag. Hej! Det är en ritplatta för er som inte ser det.


Somliga går med trasiga skor.Landet - Skärgården - 2009.

Uppdaterar portfoliot

Håller på trixar och fixar lite med portfoliot, blir tyvärr aldrig nöjd men det är bättre än inget.

http://jepser.drip.se


Tillbaka på jobbet.

Är nu tillbaka på jobbet efter nästan en månads semester! Bara vi som sitter här nu, väldigt skönt! Haft lite lägenheter den här veckan, lär väl explodera näsat vecka. Men nu är det fredag och jag orkar inte jobba längre.


GTBOARD.COM

Återigen dags för ett event, denna gång blev det dock inte lika mycket bilder, fick istället filma vilket inte gjorde mig någonting alls då lineupen denna gång var något utöver det vanliga! Koenigsegg CCR Evo, Porsche Carrera GT, Ferrari 599 GTB, Porsche 997 GT2, Lamborghini LP-560, Nissan GTR mfl. Det var sjukt att sitta i Egget i 325 blås kan jag meddela.


RSS 2.0