Nu ska vi se här.

Ska jag som bor på? Rösta på?  Denna måste ha hamnat fel?
Hehehe.

Superior Challange

Ska dit och jobba imorgon, hjälpa ett filmproduktionsbolag att ta lite bilder, lär bli riktigt grymt och räkna med massa bilder!


Bryggan

Precis ätit en trevlig middag på bryggan, ingen bild på varmrätten eftersom den var så ful. Förrätten var dock strålande vacker!
En redig torsdagsrunda!

All in igår! Blev en riktigt rolig runda! Han med Utecompagniet, Innecompagniet, Riche, Spy Bar och till sist Hell´s! Som vanligt blev man lite hungrig i magen efteråt och det var då kvällen inte kunde sluta på ett bättre sätt när vi möttes av detta! FAIL.


Länge sen man jobbade en onsdag!

Det var nog minst ett halvår sen jag jobbade en onsdag! Den dagen gör mig dock aldrig besviken, riktigt mycket folk ute! Lite fint från igår ser ni nedan!


Behind scene @ Grinda

Igår var jag och filmbolaget Shortcut television ute på Grinda en hel dag och filmade/fotograferade för lite nya saker. Himla trevligt ställe plus att det var skönt att komma ut i skärgården för en dag!
The Hype Machine

Jag vet inte om jag är väldigt efter eller bara har missat något väldigt bra. Hur som, The Hype Machine fungerar lite som twitter/google/beatport. Du söker på artister och låtar och får upp olika musikbloggar som har publicerat låtarna. Sen kan du även följa andra medlemmar och se deras favoritlåtar. Grymt bra när man behöver musik i bra kvalité!


Studentskiva ett år för sent.

Igår var jag på Uggans studentskiva, blev riktigt roligt till slut! Jan Sulocki stod bakom spelarna och levererade riktigt tung musik! Efter det drog vi till Utecompagniet och hade lite trevligt!
Protected by the european lobster

Tror ni att en fjuttig liten djuphavsräka kan hacka min blogg? Det krävs tyngre saker för sånt.
Hacked by the deepwater shrimp


Hemma från eventet!

Kom precis hem från eventet som gick av stapeln denna helg på hemlig ort. 25 superbilar, en flygraka och ett film/fototeam! Det kunde inte slutat bättre! Haft en riktigt trevlig helg! Slänger upp lite hastigt redigerade bilder, filmer och dyl kommer upp senare! Med i lineupen fanns bland annat ett par Lambo LP-560, en LP-640, tre stycken r8or, Porsche 997 GT2 mfl.


Formal friday!

Idag har vi formal friday på kontoret, det betyder i korthet att alla killar ska bära kostym. Trevligt! Dessvärre gör inte alla de, Tim exempelvis.Florbrant is not amused.

Det var länge sen!

Senaste prenumerationen jag hade var nog Kalle Anka och KP, kände att det var dags att förnya mig lite och har nu beställt prenumeration av Plaza Magazine!


3rätters på Sjögräs.

Nej vi har inte ätit Sjögräs utan var där och åt, det blev faktiskt en trerättersmiddag, det var länge sen! Riktigt riktigt bra var det. Hit lär jag absolut återvända! Kommer faktiskt inte ihåg i detalj vad jag åt, jävligt komplicerade rätter måste jag säga! Får fuska lite! Tog självklart lite bilder.Förrätt:
Tryffelparfymerad Wagyubiff med ankleversmör, blomkålspuré, mandelnougatine samt apelsin -och havtornsirap.


Varmrätt:
Färska Pilgrimsmusslor Barrigoule med inkokt fjällröding, kronärtskocka, primörmorötter och färsk potatis.


Efterrätt:
Chokladpudding med jordnötsmousse, banan -och romsorbet samt mascarpone.

Helt slut.

Nu kom jag hem från jobbet, började plåta en lägenhet vid 10.00 sen har det varit fullt upp hela dagen, har redan bokat in 12 plåtningar den här veckan plus ett annat väldigt stort uppdrag som kommer ta tid. Det jag vill säga är alltså att jag inte alls bara sitter och spelar COD4 på dagarna.


Heldag på Josefina.

Igår var det strålande vackert väder och Josefina hade öppnat för säsongen! Vi satt där i flera timmar, underbart!

RSS 2.0